Boulstrup Forsamlingshus

Vestergårdsvej 48, Boulstrup

8300 Odder

Telefon 22 43 77 69 (Elo) - 51 80 89 70 (Mike)

BOOK Forsamlingshuset 

STØT det lokale kulturliv – STØT Boulstrup Forsamlingshus

Boulstrup Forsamlingshus er lokalområdernes kulturhus og mødested omkring forskellige aktiviteter for lokalområdets beboere. Der er festlokaler, borde, stole og service til ca. 80 mennesker. Forsamlingshusets bestyrelse afholder bl.a. den traditionstro Julestue med hyggeligt samvær, sang og slikposer til børnene.

Hvis ikke du allerede er medlem af foreningen Boulstrup Forsamlingshus, håber vi, du bliver det. Det koster kun 150,00 kr. årligt. Kontakt vores formand Elo Hesselbjerg eller indbetal beløbet på vores konto i Nordea 1944 9440 118 691 … 😉

Et forsamlingshus skal summe af aktiviteter. Med et medlemskab får du rabat på huslejen, når du lejer huset til private formål. Har du lyst til at lave aktiviteter i huset, der kommer os alle til glæde, kan du – hvis ikke huset er udlejet, bruge lokalerne uden betaling – det kan være kortklub, skakklub, strikkeklub og meget andet – kun fantasien sætter grænser! For regler omkring udlån af forsamlingshuset beder vi dig kontakte Mike Vinge Madsen.

I det forløbne år har der været to af sådanne initiativer. Nemlig en høstfest og fællesspisning. Begge arrangementer havde stor succes. Vi vil meget gerne have idéer til arrangementer af forskellig art. Musik, foredrag, oplæsninger eller noget helt andet …

 

BOULSTRUPFRISEN – lavet af Nanna Ernst – fortæller om livet i Boulstrup i de sidste 100 år. Frisen hænger på endevæggen i festsalen og er en stor succes. Den studeres med stor interesse ved forskellige arrangementer som barnedåb, konfirmationer, fødselsdage, generalforsamlinger med videre.

Boulstrup Lokalråd anvender endvidere huset flittigt. I april lagde forsamlingshuset lokaler til kommunalbestyrelsesmødet. En afprøvning af borgernær inddragelse, som vi håber, er kommet for at blive.

I sommeren 2018 blev der lagt nyt tag på vores forsamlingshus, så det forhåbentlig kan holde i rigtig mange år. Nu sparer vi sammen til renovering af køkkenfaciliteterne.